Ross Brawn: Ο Schumacher μας ανέβασε επίπεδο αλλά…

Σχετικά άρθρα

Αναμφίβολα, θέμα της προηγούμενης βδομάδας ήταν η μετακίνηση ή όχι του Lewis Hamilton στη Mercedes. Το συγκεκριμένο θέμα υφίσταται ακόμη έτσι και ο Ross Brawn είναι αρκετά προβληματισμένος. Εξάλλου, αυτό φαίνεται και από τις σημερινές του δηλώσεις:

Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις, αναμφίβολα ο Michael μας έχει πάει μπροστά, μας έχει ανεβάσει επίπεδο. Δυσκολεύομαι να πω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα αυτή τη στιγμή. Έχει συμβάλει στην αγωνιστική αναμόρφωση της Mercedes και σίγουρα η απόφαση αν θα μείνει ή αν θα φύγει είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι μία κουβέντα που γίνεται μεταξύ της ομάδας και του Michael και σίγουρα η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα.

Κάπου εκεί, ο Brawn ελίχθηκε και παραδέχθηκε πλέον επίσημα ότι η Mercedes κυνηγάει τον Lewis Hamilton.

Είμαστε μία φιλόδοξη ομάδα και νομίζω πως πρέπει να εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά τη στελέχωση των μονοθεσίων μας. Η σωστή στελέχωση προϋποθέτει κορυφαίους οδηγούς κι εμείς είμαστε σ’αυτό το μονοπάτι. Σίγουρα, θα έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο τις επόμενες βδομάδες ή μήνες και κάπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ολόκληρο το τοπίο.

Πλέον, η μετακίνηση του Hamilton στη Mercedes ίσως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Η Γερμανική ομάδα είναι κοντά στην πραγματοποίηση ενός σπουδαίου deal και μίας μεγάλης αρπαγής από το αντίπαλο δέος στο Βρετανικό έδαφος. Εσείς τι λέτε, έκλεισε ο Lewis Hamilton στη Mercedes ή μπορεί η McLaren να τον κρατήσει στο Woking;

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα