Η Mercedes δια μέσω του Niki Lauda έχει θέσει το χρονοδιάγραμμα της επόμενης χρονιάς και απλά ξεκαθάρισε τη θέση της:

Δεν θα υπάρχει no1 οδηγός στην ομάδα μας. Θα υπάρχει ίση αντιμετώπιση και ένα ομαδικό πλάνο γύρω από τους 2 μας οδηγούς. Ο Nico Rosberg θα σπρώξει τον Lewis να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τη δική του απόδοση κι ο Lewis θα ωθήσει τον Nico προς την κορυφή. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε κι αυτό σημαίνει ομαδική δουλειά.

Κάπου εκεί, ο Niki Lauda αποκάλυψε ότι ο Lewis Hamilton δεν άργησε να πάρει την τελική του απόφαση:

Ήταν απελπισμένος, ήθελε μία νέα πρόκληση, μία νέα δυναμική. Δεν χρειάστηκε να τον πείσω, είχε ήδη αποφασίσει. Είχε μία άκρως ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και καθόλου συναίσθημα, είναι απόλυτα επαγγελματίας. Τα χρήματα δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου ρόλο. Η διαφορά από τη McLaren ήταν μικρή, ο Lewis έψαχνε μία νέα πρόκληση.

Αναμφίβολα, μετά κι απ’αυτές τις δηλώσεις, είμαι σίγουρος ότι το Grid θα πάρει φωτιά. Απ’τη μία οι δηλώσεις του Martin Whitmarsh κι απ’την άλλη οι δηλώσεις του Niki Lauda. Ήταν μόνο η πρόκληση ή τα λεφτά ήταν πάρα πολλά για να μεταπηδήσει ο Lewis Hamilton στο Brackley; Ερώτηση που χρίζει σχολιασμού! Περιμένω τα δικά σας σχόλια. Σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό μήνα.

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: HOCH ZWEI]