Το Traction, η εκπομπή αυτοκινήτου που για χρόνια προβαλλόταν στο MEGA, αφού κόπηκε από το “Μεγάλο Κανάλι” και έμεινε για μερικά χρόνια χωρίς στέγη, μετακόμισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα έχουνε ήδη ξεκινήσει και η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο απόγευμα. Η ομάδα παρουσίασης έχει παραμείνει η ίδια. Ηγείται ο Κώστας Στεφανής και η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους Βασίλη Τσακίρογλου, Θανάση Χούντρα, Νίκο Βιτσιλάκη, Μάνο Στεφανή, Ινώ Στεφανή και Θωμά Ευθυμίου.

Τι περιμένουμε να δούμε από την εκπομπή; Ότι μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Νέα μοντέλα, επικαιρότητα, παράξενα και αλλόκοτα από κάθε γωνιά του μηχανοκίνητου σύμπαντος, απλές συμβουλές για πιο ασφαλή και οικονομική οδήγηση, καλεσμένοι-έκπληξη, αποτελούν μόνο ένα μέρος από τη θεματολογία του Traction.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο, όπως μας είπε ο Μάνος Στεφανής, κατά την επίσκεψη μας στην Driving Academy.

[Πηγή: ΣΚΑΪ]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Το Traction έτοιμο να ξεκινήσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η πιο δημοφιλής και μακρόβια μηχανοκίνητη εκπομπή επιστρέφει – σε μια ολοκαίνουργια πίστα: Την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάθε Σάββατο το απόγευμα, ο Κώστας Στεφανής μαζί με τους συνεργάτες του, θα περιηγούνται τον συναρπαστικό και ακαταμάχητα γοητευτικό κόσμο του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας -και όχι μόνο. Οτιδήποτε κινείται και μπορεί να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στον οδηγό και τους επιβάτες του, ανήκει στα ενδιαφέροντα του Traction. Γιατί η ζωή είναι κίνηση και η κίνηση είναι ζωή.

Τα μηχανοκίνητα ανήκουν στα καθημερινά όνειρα, γίνονται αντικείμενα θαυμασμού και πόθου, με δυο λόγια κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας.

Το Traction επιμένει, όπως πάντα, ότι για να απολαύσεις το γκάζι, την αδρεναλίνη ή απλώς την αίσθηση της ελευθερίας που προσφέρει ένα τροχοφόρο, πρέπει να γνωρίζεις τι και πώς το κάνεις. Η έμφαση δίνεται, λοιπόν, στην ασφάλεια, στο σεβασμό του περιβάλλοντος, στη φροντίδα για την οικονομία. Οι απαιτήσεις των καιρών είναι αμείλικτες, μολονότι πάντα υπάρχει περιθώριο για όνειρα. Το Traction έχει στόχο να παρουσιάζει αυτά τα μαγικά οχήματα -αλλά να προσφέρει και το εγχειρίδιο της ορθής τους χρήσης στις σημερινές συνθήκες.

Νέα μοντέλα, επικαιρότητα, παράξενα και αλλόκοτα από κάθε γωνιά του μηχανοκίνητου σύμπαντος, απλές συμβουλές για πιο ασφαλή και οικονομική οδήγηση, καλεσμένοι-έκπληξη, αποτελούν μόνο ένα μέρος από τη θεματολογία του Traction.

Ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του έχουν πάρει ήδη θέση στη σειρά εκκίνησης και ανυπομονούν να πατήσουν τέρμα το γκάζι για την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Στον ΣΚΑΪ, κάθε απόγευμα Σαββάτου.

Traction: Φύγαμε. Έρχεστε;

  • Παρουσίαση –Eπιμέλεια: Κώστας Στεφανής
  • Συντακτική ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Νίκος Βιτσιλάκης, Μάνος Στεφανής, Ινώ Στεφανή, Θωμάς Ευθυμίου.
  • Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
  • Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Ρούσσης
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος
  • Μουσική επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
  • Εταιρία Παραγωγής: CUT PRODUCTION

[/learn_more]