Επανέρχονται τα σενάρια που θέλουν τη Νέα Υόρκη να μην είναι έτοιμη στην ώρα της, δηλαδή τον Ιούνιο του 2013, αφού, και πάλι, ο Bernie Ecclestone εκφράζει ανοιχτά τις αμφιβολίες του για το Grand Prix στο New Jersey. Κάτι παρόμοιο είχαμε διαβάσει και τον προηγούμενο μήνα, αλλά ο 81χρονος CEO της Formula 1 δηλώνει ξανά ότι είναι ανήσυχος.

Δε γνωρίζω αν θα γίνει ο αγώνας. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Υπάρχουν κάποιες ανατατάξεις στο εσωτερικό μερικών από τα funds. Αν είναι έτοιμοι ως το 2013, θα το κάνουμε. Περιμένουμε να συμφωνήσουμε σε διάφορα σημεία, αλλά καθυστερούν.

Κάποιος εκπρόσωπος, όμως, του αγώνα απαντά στον Βρετανό, τονίζοντας πως το Grand Prix θα γίνει, σίγουρα, το 2013, αφού οι εργασίες είναι εντός χρονοδιαγράμματος.

Δε σχολιάζουμε τις συμβατικές μας σχέσεις με τη Formula 1 ή τις λεπτομέρειες. Είμαστε σε καλό δρόμο για τον αγώνα τον Ιούνιο του 2013, με τις κατασκευές να είναι εντός του προγράμματος, μια δυνατή ομάδα διαχείρισης να είναι παρούσα, καθώς και τη συνεχή και ισχυρή υποστήριξη του New Jersey, της Νέας Υόρκης και όλων των τοπικών κοινοτήτων που εμπλέκονται. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι το Grand Prix της Αμερικής, το 2013, θα είναι ένα μεγάλο γεγονός.

Μένει να δούμε αν οι Αμερικανοί θα είναι έτοιμοι σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο από τώρα.

[Πηγή: ESPN F1]