Kepler Motors Motion, ένα Αμερικάνικο υβριδικό supercar [w/video]

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το Motion, ένα υβριδικό supercar της Αμερικάνικης Kepler Motors το οποίο είχε πρωτοπαρουσιαστεί το 2009 στην έκθεση του Dubai. Αρκετοί πίστεψαν ότι η εταιρία δεν θα το έβγαζε στη παραγωγή, αλλά η Kepler μας το ξαναθύμισε παρουσιάζοντας μας 3 video του.

Το supercar μηχανικά φορά έναν V6 twin-turbo 3,5-λίτρων EcoBoost κινητήρα της Ford,απόδοσης 550 ίππων ο οποίος στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς. Στον μπροστά άξονα υπάρχει τοποθετημένος ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 186 kW (250 ίππων). Συνολικά αποδίδει 800 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα.

Το monocoque σασί του είναι κατασκευασμένο από carbon, έχει ενεργή αεροδυναμική, ενεργή ανάρτηση, σύστημα εκκίνησης, carbon κεραμικά φρένα της StopTech και ένα προγραμματιζόμενο βοηθό για χρήση εντός πίστας.

[Πηγή: Kepler Motors]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...