Teaser Video: To πρώτο της νέας Corvette C7

Σχετικά άρθρα

http://www.youtube.com/watch?v=lZ0JGkjtZXQ&feature=player_embedded

Η Chevrolet έδωσε το πρώτο επίσημο teaser video της Corvette C7, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13 Ιανουαρίου του 2013, στην έκθεση του Detroit.

Από το video βλέπουμε ότι διαθέτει μικρότερα φωτιστικά σώματα, ζώνες πέντε σημείων και 4-πλες απολήξεις. Οι μπροστά τροχοί έχουνε τοποθετηθεί πιο κοντά στον μπροστά προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος της θα διαθέτει τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω μέρος, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τρισδιάστατα, λογικά τεχνολογίας LED, αφήνοντας πίσω τον στρόγγυλο σχεδιασμό των περασμένων γενιών, θυμίζοντας αυτά της Camaro. Επίσης θα έχει αεροτομή ενώ στο πάνω μέρος των πίσω φτερών, υπάρχουν εισαγωγές αέρα.

Μηχανικά θα υπάρχει ένας V8 5,5-λίτρων κινητήρας ενώ ίσως θα υπάρχει και ένας twin-turbo V6 3,6-λίτρων κινητήρας. Θα φορά 19″ ζάντες μπροστά και 20″ πίσω, με ελαστικά 285/30 μπροστά και 335/25 πίσω. Στο εσωτερικό θα διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά και ομορφότερο σχεδιασμό, με κλιματιζόμενα καθίσματα, μπροστά αισθητήρες παρκαρίσματος και ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων, παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτόν που συναντάμε στην Cadillac XTS.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Bowling Green στο Kentucky το οποίο έκλεισε στις 14 του Σεπτέμβρη για ξενάγηση, αφού η Chevrolet χρειάζεται να κάνει εργασίες αναβάθμισης, ώστε εκεί να κατασκευάζει τη νέα Corvette C7.

Η Corvette C7 έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από την τωρινή γενιά, και διαθέτει μεγαλύτερο πίσω μέρος, αυξάνοντας έτσι τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Οι φήμες την θέλουν να διαθέτει πιο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελεί την εξέλιξη της σημερινής γενιάς.

Η Corvette C7 δεν θα διαθέτει το διπλό πίσω παράθυρο, όπως ακριβώς δεν είχε και το πρωτότυπο Stingray Concept. H GM έχει επιβεβαιώσει ότι το κοφτό πίσω παράθυρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στον επιπλέον εξοπλισμό και έτσι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μερικές παραλλαγές της νέας Corvette, οι οποίες θα έχουνε το διπλό πίσω παράθυρο, όπως αυτό που είχε το πρώτο Stingray του 1963.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...