H Mitsubishi δεν σχεδιάζει τον ανταγωνιστική των Toyobaru

Σχετικά άρθρα

O πρόεδρος της Mitsubishi, Osamu Masuko, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της έκθεσης της Αυστραλίας, δήλωσε ότι παρότι οι μηχανικοί της εταιρίας του είναι πρόθυμοι να βγάλουν στην αγορά ένα αυτοκίνητο που θα τεθεί απέναντι από τα Toyobaru, η Mitsubishi δεν έχει στον προγραμματισμό της να παράγει ένα μικρό σπορ πισωκίνητο αυτοκίνητο. Ο Masuko δήλωσε:

Οι μηχανικοί μας είναι πολύ, πολύ πρόθυμοι να κατασκευάσουν ένα τέτοιο σπορ αυτοκίνητο. Οι μηχανικοί μας είναι απασχολημένοι ώστε να διερευνούν νέες τεχνολογίες, και να τις χρησιμοποιούν ώστε να φέρουν έσοδα στα ταμεία της εταιρίας.

Θα πρέπει να προσδιορίσουμε αν πρόκειται για ένα πραγματικά εφικτό οικονομικά μοντέλο. Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιούμε μόνο μια πλατφόρμα, ώστε να κατασκευάζουμε πάνω της διάφορα μοντέλα.

Στις σχετικές ειδήσεις η Mitsubishi ξεκίνησε να κατασκευάζει το ASX και στη Κίνα στο εργοστάσιο Changsha της  Guangzou Auto. Εκεί θα συναρμολογείται το ASX με τον 1.600αρη και τον 2.0-λιτρο κινητήρα που θα συνδυάζονται είτε με ένα 5-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα CVT κιβώτιο.

[Πηγή: CarAdvice]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...