Κλείνουν τα Τέμπη για λίγες ημέρες για μέτρα βραχοπροστασίας

Σχετικά άρθρα

Την περίοδο από 05-11-2012 έως και 09-11-2012 πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο, από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό και το Δημόσιο, πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας.

Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 05-11-2012 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 09-11-2012 από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα aegeanmotorway.gr.

[Πηγή: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πρόστιμο 20.640 ευρώ σε μοτοσυκλετιστή που πέρασε 12 φανάρια με κόκκινο στη Βουλιαγμένη

Κάθε ρεκόρ παραβατικότητας "έσπασε" 36χρονος ημεδαπός οδηγός μοτοσυκλέτας, ο οποίος παραβίασε 12 φορές τον ερυθρό σηματοδότη, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου...

Αυτόματος εντοπισμός για τα ανασφάλιστα οχήματα και για όσα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ

Νέο αυτόματο σύστημα εντοπισμού των οχημάτων που κυκλοφορούν ανασφάλιστα ή δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, αλλά και κλιμακωτά πρόστιμα σε όσους δεν πληρώνουν στην ώρα...