TimeLapse Video: Στο απόηχο του Sandy

Σχετικά άρθρα

O τυφώνας Sandy αποτελεί πλέον παρελθόν με την Ανατολική Ακτής της Αμερικής να μετρά τις πληγές της, μετρώντας μέχρι στιγμής περισσότερους από 150 νεκρούς και ζημιές αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αφού δεις ενα timelaspe video στο οποίο φαίνεται το πως ο τυφώνας χτύπησε τη Νέα Υόρκη, δες και επίσης και μερικά πλημμυρισμένα αυτοκίνητα όπου ανάμεσα τους μια BMW και μια Bentley Continental CTC, ενώ κάποιος ζήλεψε αυτόν τον τύπο, και είπε να driftάρει και αυτός με το δικό του ΜΧ-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές εταιρίες έχουνε δώσει ήδη χρήματα ώστε να συμβάλουν στην ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας. Ανάμεσα σε αυτές είναι το BMW Group και η Toyota, οι οποίες έδωσαν από 1 εκατ. δολάρια η καθεμιά στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και σε άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η Mazda έδωσε $100.000 στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ οι εργαζόμενοι της Ford, μάζεψαν $50.000. Η GM έχει υποσχεθεί να δώσει 50 SUV και pickup αυτοκίνητα στον Ερυθρό Σταυρό δίνοντας παράλληλα και $250.000. Η Fisker έδωσε τις εγκαταστάσεις της 300 στρεμμάτων ως χώρο ανασυγκρότησης των πληρωμάτων διάσωσης και των φορτηγών τροφοδοσίας. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες δίνοντας χρήματα αλλά και αυτοκίνητα.

http://www.youtube.com/watch?v=4A3Zg_U_Gvw&feature=player_embedded

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...