F.Alonso, έτοιμος να στοχεύσει!

Σχετικά άρθρα

Η διαφορά βρίσκεται πλέον στους 10 βαθμούς, το Πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά κι ο Fernando Alonso είναι έτοιμος να στοχεύσει! Το ερώτημα είναι το εξής, θα στοχεύσει σωστά; O Ισπανός γνωρίζει ότι μειονεκτεί, η RB8 εμφανίζεται απίστευτα καλή στους τελευταίους αγώνες με τον El Nano να είναι σταθερά αξιόπιστος σε όλο το Πρωτάθλημα. Είναι μάχη μεταξύ Alonso – Vettel ή μάχη Alonso – RB8 και δη του Adrian Newey; Ας δούμε, λοιπόν, τι δήλωσε ο Ισπανός αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Red Bull έχει το γρηγορότερο αυτοκίνητο αλλά εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Ο καθένας παλεύει με τα όπλα που έχει στη διάθεση του. Θα φροντίσουμε, απλά, να αντιμετωπίσουμε την επίδοση τους.

Επόμενος σταθμός, η πίστα του Austin στο Texas. Μία ολοκαίνουργια πίστα στο καλεντάρι της Formula 1 και μία νέα πρόκληση για όλους τους οδηγούς. Αν κρίνουμε από το παρελθόν, μάλλον ο Sebastian Vettel έχει ένα μικρό προβάδισμα σε “φρέσκιες” πίστες. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Η Ferrari έχει μία πρόκληση μπροστά της, να κερδίσει τον Sebastian Vettel. Αυτό, φυσικά, θα πρέπει να έρθει δια χειρός Fernando Alonso. Ο Ισπανός εμφανίζεται αισιόδοξος για την τελική κατάληξη του Πρωταθλήματος και υπερ-τονίζει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Maranello. Ας περιμένουμε, λοιπόν, η απάντηση θα δωθεί τον επόμενο Σαββατοκύριακο στο Texas.

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: Ferrari Media]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...