Έτοιμο για παραγγελία το AM General Humvee C-Series kit

Σχετικά άρθρα

Αν περίμενες πως και πως να κάνεις δικό σου το Humvee kit, πλέον η AM General ανακοίνωσε ότι το kit είναι έτοιμο για παραγγελία μέσα από το site της.

Το C-Series kit κοστίζει 59.995 δολάρια και ο πελάτης θα παίρνει ένα σασί του Humvee χωρίς κινητήρα και χωρίς κιβώτιο. Για όποιον θέλει να το πάρει έτοιμο, τότε θα πρέπει να δώσει 75.000 δολάρια ώστε το Humvee του να φορά έναν V8 Duramax πετρελαιοκινητήρα και ένα κιβώτιο της Allison.

Μην περιμένεις στρατιωτικό εξοπλισμό, είπαμε. Humvee μεν, για τον δρόμο δε. Διαθέτει υφασμάτινες πόρτες, υφασμάτινη οροφή, δεν έχει ίχνος ηχομονωτικού υλικού, ίχνος εσωτερικού διάκοσμου και φυσικά μην περιμένεις να διαθέτει κλιματισμό, ούτε air condition δεν έχει. Θα μπορεί να βαφτεί σε τρία χρώματα (χακί, πράσινο ή μπεζ της άμμου) και διαθέτει αλουμινένιο σώμα.

[Πηγή: AM General]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το νέο Hummer έγινε στρατιωτικό όχημα

Η GM Defense έχει μετατρέψει το νέο ηλεκτρικό Hummer σε στρατιωτικό όχημα, παρουσιάζοντας το σε μια εκδήλωση στην Ουάσιγκτον. Το αυτοκίνητο ονομάζεται Electric Military...

Hummer EV Vs Ram TRX Vs Ford F-150 Raptor R Vs Ford F-150 Raptor

Τρία βενζινοκίνητα και ένα ηλεκτροκίνητο pickup κοντράρονται στο 400άρι για να δούμε πιο είναι γρηγορότερο. Το Ram 1500 TRX ζυγίζει 2.880 κιλά και παίρνει...