N.Lauda: “O Vettel θα κερδίσει μετά από ένα δραματικό φινάλε!”

Σχετικά άρθρα

Κατέκτησε 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, κέρδισε 25 φορές και είχε συνολικά 54 podiums. Αναμφίβολα, o Niki Lauda έχει λόγο σ’αυτή τη μάχη και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις μαζί του. Ας μη ξεχνάμε τον αγώνα στη Monza, εκεί όπου ο Niki Lauda έδωσε ρεσιτάλ στο Podium. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής για την καυτή μάχη μεταξύ των Sebastian Vettel και Fernando Alonso.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που συνέβει στον Sebastian στο Abu Dhabi, δεν θα συμβεί για δεύτερη φορά. Πιστεύω ότι έχουν μάθει εκεί στη Red Bull και θα προσέξουν τα πάντα στους τελευταίους 2 αγώνες, τεχνικά θα είναι όλα στην εντέλεια. Μετά, θα είναι όλα επάνω στον Sebastian. Έχει το γρηγορότερο αυτοκίνητο και πιστεύω ότι θα διατηρήσει τον Παγκόσμιο τίτλο.

Φυσικά, ο Αυστριακός δε ξέχασε τον Fernando Alonso και τόνισε:

Θα συνεχίσει όπως και πριν. Κάνει τα πάντα σωστά αλλά δεν είναι αρκετό γιατί η Ferrari δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Red Bull.

Ήταν μία ιδιαίτερη συνέντευξη και μερικές κουβέντες που αντανακλούν αυτό που βλέπουμε στους τελευταίους αγώνες. Ο Sebastian Vettel είναι καθαρά μπροστά (και λόγο αυτοκινήτου) κι απλά ο Fernando Alonso προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιορίσει τις ζημιές ή τη ζημιά. Προς το παρόν, ο Γερμανός έχει το απόλυτο πλεονέκτημα και το μόνο που απομένει είναι η στέψη. Μπορεί να την αναβάλει για ακόμα έναν αγώνα ο Ισπανός ή θα γίνει κάποια έκπληξη; Έχουμε μια βδομάδα καιρό μέχρι να πάρουμε την απάντηση.

[Πηγή: PlanetF1 – Osterreich newspaper]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...