Video: Road to Austin, promo video της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Είναι σε όλους γνωστό πως η Red Bull επενδύει πολύ στη διαφήσή της μέσω των extreme sports και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πλέον πολλά αφανή έως πρόσφατα σπορ,  έχουν αναδειχθεί χάρη στα μεγάλα χρηματικά ποσά που διαθέτει η Red Bull για την υποστήριξη των σπορ αυτών.

Σίγουρα όμως, η Formula 1 αποτελεί την κορωνίδα του promotion των προϊόντων της. Και σίγουρα ο David Coulthard είναι ένας από τους πιο τυχερούς “εν αποστρατεία” οδηγούς της F1 καθώς είναι πρέσβης της Red Bull στο εξωτερικό και συμμετέχει συστηματικά στα promo-events της Red Bull με μονοθέσια της F1.

Ένα από αυτά τα γεγονότα έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη με τον Coulthard να οδηγεί σε δημόσιους δρόμους ένα μονοθέσιο F1 της Red Bull. Και πιστέψτε με, όταν ένα μονοθέσιο F1 περνά “τάπα” στα 5 μέτρα από εσένα, είναι ένα καλό συναίσθημα…

Ας δούμε λοιπόν το βίντεο με τίτλο “Road to Austin” και να μπούμε σιγά σιγά και στο κλίμα ενός -σίγουρα- αγώνα που θα μείνει στην ιστορία της F1.

[Πηγή: RedBull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...