One-off Koenigsegg Agera One:1 με 1400 άλογα

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφόρησαν καλύτερες φωτογραφίες από τα σκίτσα της one-off Agera που ετοιμάζει η Koenigsegg για κάποιον ανώνυμο ζάμπλουτο Κινέζο. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία One:1 και η Koenigsegg συναντήθηκε με τον Κινέζο στη Σουηδία ώστε να τελειώσουν από κοινού τον σχεδιασμό του hypercar.

Από τα σχέδια βλέπουμε ότι η Agera είναι βαμμένη σε μαύρο ματ, διαθέτει carbon ζάντες, νέο bodykit με μεγάλη πίσω αεροτομή, εισαγωγή αέρα στην οροφή, νέο διαχύτη καθώς και κόκκινες λεπτομέρειες.

Μηχανικά, φημολογείται ότι ο V8 twin-turbo 5,0-λίτρων κινητήρας, θα αναβαθμιστεί και θα αποδίδει κοντά στα 1.400 άλογα. Αν τα νούμερα στέκουν, τότε πραγματικά ίσως μιλάμε για το πιο γρήγορο hypercar που έχει βγει ποτέ στη παραγωγή. Μένει να δούμε για το τι επιδόσεις είναι ικανό να κάνει.

[Πηγή: GT Spirit]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr