Hamilton: Ο Hulkenberg έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton μπορεί να χαρακτηριστεί ένας από τους πιο άτυχους οδηγούς της φετινής σεζόν, καθώς ο Βρετανός έχει γνωρίσει εγκαταλείψεις οι οποίες του έχουν στερήσει πάρα πολλούς βαθμούς, αλλά και την ευκαιρία να παλέψει για το πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο έγινε και στη Βραζιλία, όπου ο Nico Hulkenberg της Force India χτύπησε τον “Billion Dollar Man”, με αποτέλεσμα να σπάσει η εμπρός αριστερά ανάρτηση και να εγκαταλείψει ενώ πάλευε για τη νίκη.

Ύστερα από το περιστατικό αυτό, ο Lewis περίμενε ότι ο Hulkenberg θα του ζητούσε συγγνώμη, γιατί το λάθος ήταν του Γερμανού, όμως αυτό δε συνέβη ποτέ, κάτι που ενόχλησε τον 27χρονο.

Ήταν άτυχη στιγμή. Ο τύπος δε ζήτησε καν συγγνώμη· αυτό λέει πολλά. Αυτά γίνονται όταν αγωνίζεσαι με λιγότερο έμπειρους. Είμαι εντάξει, κι αισθάνομαι ευτυχισμένος για τη νίκη της ομάδας. Νιώθω λίγο σαν το 2007, δηλαδή λίγο μουδιασμένος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Ήμασταν μπροστά και δεν είδαμε βαθιά τον αγώνα. Πάντα μου αρέσει να κοιτάζω στο βάθος του αγώνα. Είμαι ακόμα ενθουσιασμένος για το μέλλον. Θα έχω ένα νέο ξεκίνημα τη νέα σεζόν, κι ελπίζω να έχω λίγο περισσότερη τύχη.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...