H Dacia σκέφτεται σπορ διθέσιο αυτοκίνητο, ετοιμάζει το Duster facelift

Σχετικά άρθρα

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο CEO της Dacia της Αγγλίας, Thierry Sybord, δήλωσε ότι όνειρο του είναι η εταιρία του να βγάλει στην αγορά ένα σπορ διθέσιο αυτοκίνητο.

Ο Sybord φαντάζεται το αυτοκίνητο αυτό ως ένα φθηνό Mazda MX-5 και το θέλει όπως ήταν το αυθεντικό Alpine, με κύριο χαρακτηριστικό του την απλότητα, να είναι προσιτό και πάνω απ΄όλα διασκεδαστικό στην οδήγηση και δεν θα έχει ως στόχο την τελική ταχύτητα. Θα βασίζεται πάνω στο σασί του Logan και όχι πάνω στο σασί που θα φορά η έκδοση παραγωγής του Alpine A110-50, μιας και αυτό θα ήταν ιδιαίτερα ακριβό για ένα αυτοκίνητο της Dacia.

Στις σχετικές ειδήσεις η Dacia έχει ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Duster μιας και οι πωλήσεις του έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν μείωση.

[Πηγή: Autoexpress, Autobild, Thanks for the tip, Κώστα]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...

Dacia: To νέο Sandero θα προσφέρεται και ως ηλεκτρικό

H εμπορική πορεία της σημερινής -τρίτης- γενιάς του Sandero ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2020, ενώ υπέστη μια μικρή ανανέωση το καλοκαίρι του 2022 για...