To Hyundai i20 WRC κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο [w/video]

Σχετικά άρθρα

i20 wrc

Η Hyundai θα επιστρέψει στο WRC και στο Παρίσι μας παρουσίασε το  i20 WRX και τώρα βλέπουμε τις πρώτες δοκιμές στην Ευρώπη σε χιονισμένες συνθήκες.

Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στη Νότιο Κορέα και στάλθηκε στη Γερμανία για δυο ημέρες, στο κέντρο δοκιμών της  ADAC, έξω από την Φρανκφούρτη όπου παρουσιάστηκε σε επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Η εξέλιξη του αυτοκινήτου θα συνεχιστεί, με την εταιρία να έχει δηλώσει ότι θα έχει πλήρη εμπλοκή για το πρωτάθλημα του 2014. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώσει η εταιρία στην Έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2013.

Ένας υπεύθυνος για το πρόγραμμα δήλωσε:

Θέλαμε να κρατήσουμε την προσοχή του αυτοκίνητο σε εγρήγορση. Συνειδητοποιήσαμε δεν υπήρχε τίποτα από το Παρίσι, γι’αυτό και θέλαμε να οργανώσουμε τα πάντα για να πετάξει το αυτοκίνητο στην Ευρώπη και να δείξουμε τι έχουμε κάνει και τη κατεύθυνση που κινούμαστε. Αυτός είναι ένας τρόπος για να δείξουμε τη δέσμευσή μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

[Πηγή: Hyundai]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...