Η Citroën Racing συναντά τη μεγάλη οθόνη με την ταινία “19 Allée des Marronniers” [w/video]

Σχετικά άρθρα

Affiche

Γυρισμένη κατά τη διάρκεια της σαιζόν του 2012, η ταινία “19 Allée des Marronniers” κοιτάζει πίσω σε μία πολύ σημαντική για την ομάδα χρονιά. Η ταινία δεν αποτελεί απλά μια ανασκόπηση, αλλά μας ταξιδεύει στα παρασκήνια της ομάδας-κυρίαρχου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Η ταινία θα ανέβει στο YouTube από τις 22 Δεκεμβρίου, με τον τίτλο της να εμπνεύστηκε από τη ταχυδρομική διεύθυνση των εγκαταστάσεων της Citroën Racing, χώρος που αποτελεί και την αφετηρία της ταινίας που μας ταξιδεύει στους 13 γύρους του WRC, ακολουθώντας την πορεία της ομάδας στην κατάκτηση του 80υ τίτλου της.

Εξερευνώντας το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον, η ταινία δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που βρίσκονται στα χείλη όλων των φίλων των αγώνων ράλι. Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας της Citroën Racing; Πως είναι η καθημερινότητα της ομάδας; Πως αποφάσισε ο Sébastien Loeb τα μελλοντικά του σχέδια; Διάρκειας 75 λεπτών, το φιλμ είναι γεμάτο εκπλήξεις καθώς και σκηνές από τα πιο όμορφα σημεία του πλανήτη. Ο επικεφαλής της Citroën Racing, Yves Matton δήλωσε:

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας με τους οπαδούς μας που μας υποστηρίζουν, αλλά και με εκείνους που απλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία μας. Με 10 νίκες, τον 8ο παγκόσμιο τίτλο μας και τις δύο πρώτες θέσεις για τους οδηγούς μας, το 2012 ήταν μια εκπληκτική χρονιά. Εκτός από τους 13 αγώνες η φετινή χρονιά μας επέτρεψε να σχεδιάσουμε το μέλλον της Citroën Racing. Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε όλες αυτές τις στιγμές για ακόμα μια φορά μέσα από την ταινία.

[Πηγή: Citroen Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...