Οι εργαζόμενοι στην SEAT συνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουν φτωχότερες οικογένειες

Σχετικά άρθρα

seat

Οι εργαζόμενοι στην SEAΤ στην Ισπανία συνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό στα πλαίσια καμπάνιας αλληλεγγύης για την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών που αποσκοπεί στην πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας. Κάτω από το σλόγκαν “Είμαστε SEAT, δείχνουμε αλληλεγγύη”, η μάρκα έχει ενθαρρύνει τα 14.000 άτομα που περιλαμβάνουν το εργατικό δυναμικό του SEAT Group να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία καθίσταται περισσότερο αναγκαία από ποτέ, λόγω της επιδείνωσης της ποιότητας ζωής πολλών ανθρώπων ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.

Ο Πρόεδρος της SEAT, James Muir επισήμανε την μεγάλη σημασία της συμμετοχής των εργαζομένων:

Στην SEAT έχουμε δεσμευτεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, ιδίως όσον αφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Κάθε συνεισφορά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι, είναι μεγάλη και φανερώνει τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη του καθενός μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Η Πρόεδρος του Ισπανικού Ερυθρού Σταυρού Manuela Morán έχει δηλώσει πως η προτεραιότητα του Ερυθρού Σταυρού είναι:

Να συμπαρασταθεί σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε εξαιρετικά ευάλωτη κατάσταση, όπως οι οικογένειες όπου όλα τα μέλη είναι άνεργοι ή τα παιδιά που ζουν σε φτωχά νοικοκυριά. Έχουμε ξεκινήσει έκκληση με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας μας να ανταποκριθούμε στο αυξανόμενο ποσοστό ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Ο Ερυθρός Σταυρός παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες για δύο εκατομμύρια ανθρώπους στην Ισπανία. Με την έναρξη αυτής της παγκόσμιας έκκλησης, η οργάνωση έχει ως στόχο να βοηθήσει επιπλέον 300.000 ανθρώπους.

[Πηγή: Seat]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Οι εργαζόμενοι στην SEATσυνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουν φτωχότερες οικογένειες

  • Ένδειξη αλληλεγγυής των εργαζομένων με την προσφορά 2.200 κιλών τροφίμων και 250 παιχνιδιών
  • Στο έργο αυτό συμμετέχουν και οι προμηθευτές της εταιρείας
  • Η SEAT προσφέρει πρόσθετη χρηματοδοτική συνεισφορά

Οι εργαζόμενοι στην SEAΤ στην Ισπανία συνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό στα πλαίσια καμπάνιας αλληλεγγυής για την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών που αποσκοπεί στην πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας. Κάτω από το σλόγκαν “Είμαστε SEAT, δείχνουμε αλληλεγγυή”, η μάρκα έχει ενθαρρύνει τα 14.000 άτομα που περιλαμβάνουν το εργατικό δυναμικό του SEAT Group να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία καθίσταται περισσότερο αναγκαία από ποτέ, λόγω της επιδείνωσης της ποιότητας ζωής πολλών ανθρώπων ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.

Για μία εβδομάδα και χάρη στην συνεργασία των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, οι εργαζόμενοι της SEAT παραδίδουν τις συνεισφορές τους σε διάφορα σημεία συλλογής που έχουν παραχωρηθεί στις εγκαταστάσεις στο Martorell, στη Βαρκελώνη-Zona Franca και στο El Prat de Llobregat καθώς και στα γραφεία στην Μαδρίτη.

Εκτός από την οργάνωση των logistics και την κινητοποιήση των εργαζομένων μέσα από εσωτερικά κανάλια επικοινωνίας, η SEAT έχει καλέσει επίσης και τους προμηθευτές της να συμμετάσχουν σε αυτήν την ενέργεια αλληλεγγύης, ενώ και η ίδια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μια πρόσθετη οικονομική συνεισφορά του Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη της χρηματοδότησης έργων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο Πρόεδρος της SEAT, James Muir επισήμανε την μεγάλη σημασία της συμμετοχής των εργαζομένων: “Στην SEAT έχουμε δεσμευτεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, ιδίως όσον αφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Κάθε συνεισφορά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι, είναι μεγάλη και φανερώνει τη συμμετοχή και την αλληλεγγυή του καθενός μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε”.

Η Πρόεδρος του Ισπανικού Ερυθρού Σταυρού Manuela Morán έχει δηλώσει πως η προτεραιότητα του Ερυθρού Σταυρού είναι “να συμπαρασταθεί σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε εξαιρετικά ευάλωτη κατάσταση, όπως οι οικογένειες όπου όλα τα μέλη είναι άνεργοι ή τα παιδιά που ζουν σε φτωχά νοικοκυριά. Έχουμε ξεκινήσει έκκληση με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας μας να ανταποκριθούμε στο αυξανόμενο ποσοστό ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις”.

Ο Ερυθρός Σταυρός παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες για δύο εκατομμύρια ανθρώπους στην Ισπανία. Με την έναρξη αυτής της παγκόσμιας έκκλησης, η οργάνωση έχει ως στόχο να βοηθήσει επιπλέον 300.000 ανθρώπους.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Cupra εισέρχεται στην αγορά της Αμερικής. Ανανέωση για τα Seat Ibiza, Arona, Leon και Ateca

Σήμερα η Seat παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματά του 2023, καθώς επίσης και τη στρατηγική της για τα επόμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η Cupra μπαίνει σε...

Γερμανία: Δικαστήριο έκρινε πως το VW Group χρησιμοποιεί ακόμη παράνομο λογισμικό στα πετρελαιοκίνητα που επηρεάζονται από το Dieselgate

Η Deutsche Umwelthilfe (DUH), μια γερμανική οργάνωση προστασίας του περιβάλλοντος, της φύσης και των καταναλωτών, κέρδισε την υπόθεσή κατά της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας...

Το VW Group πούλησε 9.239.500 αυτοκίνητα το 2023

Το VW Group ανακοίνωσε πως κατά το 2023 παρέδωσε 9.239.500 αυτοκίνητα, +11,8% σε σχέση με τα 8.262.800 αυτοκίνητα που είχε πουλήσει το 2022. Τα...

Ανακαλούνται 463.287 αυτοκίνητα της Seat λόγω των αερόσακων της Takata

Η Seat ανακαλεί 463.287 Alhambra, Ateca, Ibiza, Leon και Toledo, που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 15 Ιουνίου 2012 και 6 Σεπτεμβρίου 2017. Στην Ελλάδα επηρεάζονται 3.289...
Autoblog.gr