H Lexus θέλει να βγάλει στην αγορά νέο halo μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Lexus LF-LC Blue Concept

Τη περασμένη εβδομάδα, η Lexus ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του LFA έφτασε στο τέλος της και τώρα ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Kazuo Ohara, μιλώντας στο Autonews, δήλωσε ότι στελέχη της εταιρίας πιέζουν στο να βγάλει η εταιρία νέο halo μοντέλο.

Ο Ohara δήλωσε ότι αν θέλουν να δημιουργήσουν μια πιο συναισθηματική μάρκα, τότε χρειάζονται ένα νέο halo car. Άφησε να εννοηθεί ότι ένα τέτοιο μοντέλο βρίσκεται ήδη στα σκαριά για το οποίο το μόνο που ανέφερε, είναι ότι πρόκειται για ένα coupe μοντέλο.

Ωστόσο δεν είναι όλα τα στελέχη της εταιρίας που θέλουν ένα halo μοντέλο. Ο Mark Templin, επικεφαλής του παγκόσμιου marketing της Lexus, αναγνώρισε ότι το LFA βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα της Ιαπωνικής εταιρίας, αλλά δήλωσε ότι πλέον η Lexus πρέπει να επικεντρωθεί στο πως θα προσελκύσει νεαρούς καταναλωτές, και όχι στο να δημιουργήσει ένα νέο αυτοκίνητο φωτοστέφανο.

Όταν έχεις παρουσιάσει ήδη το LF-LC ως πρωτότυπο και έχοντας ακούσει τόσα πολλά κολακευτικά λόγια γι’αυτό, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη στο να το περάσεις στη παραγωγή. Άσε τις υβριδικές βλακείες λύσεις, βάλτου πάνω τον ατμοσφαιρικό V10 του LFA και να το επόμενο must have supercar. Η λύση είναι απλή, γιατί οι εταιρίες κολλάνε σε κάτι τόσο απλά πράγματα είναι να απορεί κανείς.

Lexus LF-LC Red Concept

Lexus LF-LC Blue Concept

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...