Διέρρευσαν φωτογραφίες και από τη μινιατούρα της Mercedes CLA

Σχετικά άρθρα

Mercedes CLA miniature car (1)

Μετά της studio φωτογραφίες, διέρρευσαν φωτογραφίες και της μινιατούρας 1:18 της Mercedes CLA η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit στα μέσα Ιανουαρίου. Η Sedan έκδοση της νέας A-Class βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο Mercedes Concept Style Coupe, και έχει χάσει όλα εκείνα τα φουτουριστικά στοιχεία, αλλά παραμένει πανέμορφη.

Το μικρό τετραθέσιο coupe, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mercedes στη πόλη Kecskemet στην Ουγγαρία. Θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα MFA, στην ίδια δηλαδή που έχει χρησιμοποιηθεί και στις νέες A-Class και B-Class. Στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζεται και η νέα B-Class καθώς και το επόμενα μικρά αυτοκίνητα της.

Έχει μήκος κοντά στα 4,6 μέτρα και από πλευράς κινητήρων θα φορά τους ίδιους με αυτούς φοράνε οι νέες Α και B-Class και έτσι θα συναντάμε έναν 1.600αρη απόδοσης 122 ίππων και 156 ίππων και έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 211 ίππων, ενώ θα υπάρχει και AMG έκδοση με τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα να αποδίδει 340 άλογα και θα είναι διαθέσιμη και με το νέο μόνιμο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC που ετοίμασε. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα συναντάμε τον 1.500αρη απόδοσης 109 και 136 ίππων. Σε ότι αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων θα υπάρχει ένα 6-τάχυτο μηχανικό αλλά και το 7-τάχυτο 7G-DCT διπλού συμπλέκτη.

[Πηγή: Avantgarde.egloos, indianautosblogThanks for the tip, Shrawan Raja!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...