Ήδη στο τελικό στάδιο οι εργασίες στο Sochi

Σχετικά άρθρα

Russia Grand Prix

Το 2012 ακόμα δεν έχει ακόμα φύγει, και οι Ρώσοι διοργανωτές ανακοινώνουν ότι η πίστα στο Sochi, που θα φιλοξενήσει το Ρωσικό Grand Prix, από το 2014 μέχρι και το 2020, βρίσκεται από τώρα στο τελικό στάδιο. Βέβαια, αυτό σχετίζεται και με το γεγονός ότι στον χώρο της πίστας θα υπάρχει και το Ολυμπιακό Στάδιο που θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια χρονιά.

Σε ανακοίνωσή της, η Formula Sochi, δηλαδή η εταιρεία που διοργανώνει το Grand Prix, αναφέρει:

Πολλές μεγάλες εγκαταστάσεις έχουν ήδη κατασκευαστεί, κάποιες αθλητικές εγκαταστάσεις ελέγχονται από την επιτροπή, ενώ ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι σ’ ενεργό στάδιο. Οι εργάτες σημειώνουν ικανοποιητική πρόοδο, με την προετοιμασία του εδάφους και της ασφάλτου. Το πρώτο στρώμα του οδοστρώματος υπάρχει σε κάποιες περιοχές.

Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής της πίστας, Hermann Tilke, είπε:

Μαζί με την Omega και τη Formula Sochi έχουμε εμπλακεί βαθιά στο Ρωσικό Grand Prix, και είμαστε χαρούμενοι που όλες οι εργασίες κυλούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη μας και τον μεγάλο συντονισμό που απαιτεί η Ολυμπιακή κατασκευή.

[Πηγή: AutoSport | Photo: Wikipedia | Thanks for the tip, Μπάμπη!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...