Domenicali: Γιατί ο Webber είχε περισσότερα προβλήματα;

Σχετικά άρθρα

Spanish F1 Grand Prix - Previews

Μπορεί η Red Bull Racing να κέρδισε με άνεση το πρωτάθλημα κατασκευαστών όμως η αυστριακή ομάδα δεν είχε την απόλυτη αξιοπιστία, καθώς η RB8 ήταν ένα μονοθέσιο που είχε τα προβλήματά του, ειδικά με τον εναλλάκτη. Τα περισσότερα προβλήματα υπήρχαν στον Mark Webber, και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, αναρωτιέται πώς γίνεται να είναι, τις περισσότερες φορές, το θύμα ο Αυστραλός. Μάλιστα, ο Ιταλός δίνει από μόνος του την απάντηση:

Γιατί ο Webber είχε τόσα πολλά προβλήματα στο μονοθέσιό του; Επειδή τα καλύτερα κομμάτια πηγαίνουν στον οδηγό που φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Και αυτό είναι φυσιολογικό, και φαίνεται να είναι τόσο λογικό, που εγώ δεν πρόκειται να πω τίποτα. Δε μας αρέσει να μιλάμε για τους άλλους, αλλά οι άλλοι θέλουν να μιλάνε για ‘μάς.

Ο Domenicali αναφέρθηκε, επίσης, και τα μαλακότερα ελαστικά που θα δώσει η Pirelli στις ομάδες το 2013, τονίζοντας ότι, φέτος, ήθελαν δύο με πέντε γύρους για να φέρουν τα ελαστικά στη σωστή θερμοκρασία.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Vladimir Rys/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...