Η εμπειρία χρήσης carbon στο Lexus LFA θα χρησιμοποιηθεί και σε μελλοντικά μοντέλα

Σχετικά άρθρα

carbon_fiber_3

Η κληρονομιά που άφησε πίσω του το Lexus LFA είναι τεράστια, τόσο για την αυτοκίνηση όσο και για την ίδια την εταιρία. Όταν η Lexus ξεκίνησε την εξέλιξη του αυτοκινήτου, επένδυσαν πολύ στο carbon, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι το LFA θα είναι όσο το δυνατός πιο ελαφρύ.

Πλέον το ιαπωνικό supercar έχει μείνει στην ιστορία αφού σταμάτησε η παραγωγή του, οι μηχανικοί προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε να περάσουν την εμπειρία τους σε ευρεία χρήση.

Σύμφωνα με το Automotive News, η εταιρία ευτυχώς φαίνεται να έχει κάποιες ιδέες, καθώς το εργοστάσιο στο Motomachi σύντομα θα αρχίσει την παραγωγή carbon fiber “άλλα μοντέλα.” Καμία πληροφόρηση δεν υπάρχει για το ποια θα είναι αυτά τα μοντέλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν carbon, αλλά πιθανοί υποψήφιοι περιλαμβάνουν τα σπορ αυτοκίνητο της BMW και Toyota αλλά και την έκδοση παραγωγής του Lexus LF-LC Concept, το οποίο δε θα είναι ο άμεσος αντικαταστάτης του LFA αλλά πηγές αναφέρουν ότι υπήρχαν ανεπίσημες συνομιλίες σχετικά με ένα άλλο project ανάλογο με το LFA, αλλά το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι πάρα πολύ κακό.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...