Νέες φήμες για την Ferrari 458 Monte Carlo

Σχετικά άρθρα

2012-Ferrari-458-Scuderia-Replaced-Monte-Carlo_2

Nέες φήμες διαρρέουν ότι η Ferrari εξελίσσει τον αντικαταστάτη της F430 Scuderia, που θα βασίζεται στη 458 Italia και θα είναι μια πιο hardcore και ελαφριά έκδοση του μοντέλου. Επίσης, είναι πιθανό η Ferrari να μη το εφοδιάζει με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που φοράει τώρα η 458 Italia αλλά στη θέση του να μπει ένα πιο brutal μονού συμπλέκτη που να μπορεί να σηκώνει την αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή του μοντέλου, κάτι που το τωρινό κιβώτιο δεν έχει τη δυνατότητα.

Ένα πιθανό όνομα για το αυτοκίνητο θα είναι το 458 Monte Carlo και λέγεται ότι πρώτα θα παρουσιαστεί σε μια ιδιωτική εκδήλωση κοντά στα τέλη Αυγούστου, πριν δει τα επίσημα φώτα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2013.

Αν όλα αυτά επαληθευτούν, τότε αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το τελευταίο μήνα του έτους και το περιμένουμε με ανυπομονησία!

[Πηγή: Τeamspeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...