Έρχεται το τετράπορτο Volkswagen Golf Coupe

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Golf Coupe Rendering (1)

Η Volkswagen φαίνεται ότι ετοιμάζει την CC έκδοση του νέου Golf, έτσι ώστε να πιάσει το κοινό που θέλει ένα πιο κομψό και σπορ coupe sedan μοντέλο από το Jetta.

Το Golf CC θα δανείζεται στοιχεία από το Passat CC και θα είναι ένα τετράπορτο coupe αυτοκίνητο το οποίο θα τεθεί απέναντι από την Mercedes CLA, η οποία θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Detroit.

Θα κατασκευαστεί πάνω στη διευρυμένη έκδοση της MQB πλατφόρμα του VW Group, πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί και η τετράθυρη sedan έκδοση του Audi A3 και το Golf Estate. Θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Golf, και θα διαφορετική μάσκα από το Golf. Το εσωτερικό του θα είναι ευρύχωρο και μηχανικά θα φορά μια γκάμα TSI και TDI κινητήρες όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει ο 1.4 TSI με 120 άλογα και τον 2,0-λιτρο TDI με 150 άλογα. Επίσης θα υπάρχει και GTI έκδοση η οποία θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI απόδοσης 220 ίππων με 350 Nm ροπής.

Αναμένεται να βγει στην αγορά το 2015 με αρχική τιμή κοντά στις £19.000 (€23.150) στην Αγγλία. Θα πωλείται στην αγορά της Ευρώπης, των ΗΠΑ αλλά της Κίνας.

Volkswagen Golf Coupe Rendering (2)

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...