Τα μελλοντικά crossover της Volkswagen

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen ετοιμάζει μια σειρά νέων crossover με το πρώτο μοντέλο που θα βγει στην αγορά θα είναι η crossover έκδοση του Polo. To αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στη πλατφόρμα MQB-A0 και θα διαθέτει και σύστημα τετρακίνησης. Θα φορά τον 1.400αρη TSI με 105, 122, 140 και 150 άλογα, τον 1.400αρη TDI απόδοσης 95 ίππων και τον 2,0-λιτρο TDI απόδοσης 115 και 150 ίππων, οι οποίοι θα συνδυάζονται τόσο με μηχανικά όσο και με αυτόματα DSG κιβώτια 6 και 7 σχέσεων. Πάνω στην ίδια πλατφόρμα θα κατασκευαστούν και τα νέα Skoda Yeti και Seat Tribu.

Το 2014 θα βγει το νέο Tiguan το οποίο θα δανειστεί αρκετά στοιχεία από το Cross Coupe concept, ενώ έναν χρόνο μετά θα παρουσιαστούν η CC και η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο. Μηχανικά θα φορά μια μεγάλη γκάμα TSI και TDI κινητήρων ενώ θα υπάρχει και R έκδοση η οποία θα φορά τον 2.0-λιτρο TSI απόδοσης 280 ίππων με 399 Nm ροπής.

Το 2015 θα κυκλοφορήσουν το Up! Alltrack, το οποίο δεν θα είναι τετρακίνητο, το Golf Alltrack αλλά και το Touran Alltrack. Τον ίδιο χρόνο θα παρουσιαστεί και το νέο Touareg, το οποίο θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB Evo πλατφόρμα η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά μεγάλα SUV της Audi, Bentley, Porsche και Lamborghini. Θα βγει και σε CC έκδοση και θα ζυγίζει λιγότερο κατά 300 κιλά σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Entry-level κινητήρας θα μπορούσε να είναι ο 2,0-λιτρος TDI απόδοσης 224 ίππων με 500 Nm ροπής.

Volkswagen Cross Coupe TDI Plug-In Hybrid Concept

Volkswagen Cross Coupe Concept

[Πηγή: Automobile Magazine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...