Η Cadillac θα διπλασιάσει τη γκάμα της, ετοιμάζει μικρό hatchback [w/video]

Σχετικά άρθρα

Cadillac ELR 2014

H Cadillac στην έκθεση του Detroit παρουσίασε το ELR επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη γκάμα των μοντέλων της, μετά και από την ATS. Υψηλό στέλεχος της εταιρίας, το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο Reuters ότι η Cadillac θέλει να διπλασιάσει τη διαθέσιμη γκάμα των μοντέλων της, ανεβάζοντας τον αριθμό των αυτοκινήτων της σε 10.

Η εταιρία σκέφτεται να περάσει στην αγορά τη νέα της ναυρχίδα, ένα μικρό hatchback παρόμοιο με τα Audi A3, BMW 1-Series και Mercedes A-Class, ένα μικρό crossover, ένα επταθέσιο crossover, την coupe έκδοση του ATS καθώς και την cabrio έκδοση της.

O Bob Ferguson, αντιπρόεδρος της Cadillac επιβεβαίωσε τα παραπάνω αφού δήλωσε ότι αυτή τη περίοδο η εταιρία του έχει έναν καλό “πυρήνα μοντέλων” και εργάζονται σκληρά εξετάζοντας όλες τις επιλογές για το πως μπορούν να κάνουν την Cadillac καλύτερη. Στόχος της Αμερικάνικης εταιρίας είναι να γίνει μια πολυτελής μάρκα με παγκόσμια απήχηση.

Bonus! Δες και μια νέα διαφήμιση της XTS.

http://www.youtube.com/watch?v=daqfBmo3qzY&feature=player_embedded

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...