Άνδρας οδηγούσε στο αυτοκινητόρδρομο με το αυτοκίνητό του καλυμμένο σχεδόν όλο από χιόνι

Σχετικά άρθρα

ay_101932760
Δε ξέρω αν είσαι ενήμερος από τις ειδήσεις, αλλά τις τελευταίες μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο επικρατούν αρκετά πολικές συνθήκες, με αρκετή χιονόπτωση σε πολλές περιοχές ακόμα και μέσα στο κέντρο του Λονδίνου, που έχουν οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο ενός ανθρώπου στο Essex, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω ολισθηρότητας και καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Όμως, θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα καθώς η συγκεκριμένη είδηση αφορά έναν ιδιαίτερα, μου επιτρέπεις να τον χαρακτηρίσω βλακώδη αυτοκινητιστή που εντοπίστηκε να οδηγεί κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου M4, έχοντας καθαρίσει μόνο ένα πάρα πολύ μικρό μέρος του παρμπρίζ του για να βλέπει μπροστά.

Ο αχαρακτήριστος αυτός οδηγός ενός Audi Α4 αναφέρεται ότι έτρεχε με περίπου 110 χλμ/ώρα στον αυτοκινητόδρομο όπου και εντοπίστηκε από έναν άλλον αυτοκινητιστή μεταξύ του Newport και του Cardiff στη Νότια Ουαλία.

Μάρτυρες περιγράφουν τον οδηγό ως «ηλίθια ανεύθυνο» και έθετε σε υψηλό κίνδυνο άλλους χρήστες του οδικού δικτύου με τις πράξεις του. Επίσης, ανέφεραν ότι η ορατότητα προς το πίσω μέρος ήταν ακόμα χειρότερη.

Η φωτογραφία γρήγορα εξαπλώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των μέσως ενημέρωσης, με τον οδηγό να έχει επικριθεί δριμύτατα και θα μπορούσε να διωχθεί και για παράβαση του ΚΟΚ.

Σύμφωνα με την τροχαία η οδήγηση υπό περιορισμένη ορατότητα αποτελεί αδίκημα και οι οδηγοί πρέπει να καθαρίζουν όλα τα χιόνια από το αυτοκίνητο τους πριν καθώς υπάρχει περίπτωση να πέσουν πάνω είτε στο μπροστά είτε στο πίσω παρμπρίζ. Τι να πει κανείς!!

[Πηγή: Metro UK]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...