Spy Photos: VW Golf GTI, Golf R και ηλεκτρικό Golf στα χιόνια

Σχετικά άρθρα

VW Golf R Spy Photos (1)

H Volkswagen πήγε στη Σκανδιναβία μουλάρια δοκιμών τόσο του Golf GTI, Golf R και ηλεκτρικό Golf ώστε να τα δοκιμάσει στα χιόνια και στο κρύο και έτσι βλέπουμε φωτογραφίες τους.

Τα GTI και e-Golf φοράνε τα bodykit της τελικής έκδοσης παραγωγής ενώ το Golf R φορά ένα pre-production bodykit με τον μπροστά προφυλακτήρα να έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Κάτω από το καπό του θα φορά τον 2,0-λιτρο TFSI EA888 κινητήρα, στην δυνατή του εκδοχή, απόδοσης κοντά στα 290 άλογα. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του Haldex συστήματος τετρακίνησης ενώ θα είναι διαθέσιμο τόσο με 6-τάχυτο μηχανικό όσο και με 6-τάχυτο αυτόματο DSG κιβώτιο. Στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 38.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά τον τρίτο χρόνο πωλήσεων του νέου Golf, άρα μην το περιμένεις νωρίτερα από το 2014. Μέχρι τότε, θα μπορείς να παραγγείλεις το Golf GTI το οποίο το είδαμε στο Παρίσι ως έκδοση προπαραγωγής.

Τέλος το e-Golf θα βγει και αυτό στη παραγωγή το 2014 και θα φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων. Θα ζυγίζει 200 κιλά επιπλέον λόγω μπαταριών του, οι οποίες θα τοποθετηθούν κάτω από τα καθίσματα και το  πορτ-μπαγκάζ.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...