Τρίπορτο Hyundai i30 από 12.490 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Hyundai i30 3-Door Live in Paris 2012

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης της τρίπορτης έκδοσης του i30, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2012.

Το τρίπορτο i30 ξεκινά από τις 12.490 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του μέτρου της απόσυρσης αλλά και του προωθητικού προγράμματος της ελληνικής αντιπροσωπείας. H αρχική του τιμή χωρίς το όφελος απόσυρσης και του προωθητικού προγράμματος ανέρχεται στα 14.950 ευρώ για την έκδοση GL Classic με τον 1.400αρη βενζινοκινητήρα. Η έκδοση 1.4 diesel GL DSL Dynamic κοστίζει 15.840 ευρώ (18.300 ευρώ αρχική τιμή) συμπεριλαμβανομένου του μέτρου της απόσυρσης αλλά και του προωθητικού προγράμματος της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Σε σχέση με την πεντάπορτη έκδοση διαθέτει πιο κεκλιμένη γραμμή οροφής, πιο κεκλιμένο παρμπρίζ και πιο γωνιώδες πίσω σχεδίαση. Ο μπροστά προφυλακτήρας είναι νέος και διαθέτει μαύρα μέρη ενώ υπάρχουν νέοι προβολείς ομίχλης και LED φώτα ημέρας. Πίσω διαθέτει νέο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα και νέα φώτα ομίχλης με μαύρες λεπτομέρειες.

Πατά πάνω σε 16″ ζάντες αλουμινίου και οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από 5-ετή τριπλή εγγύηση. Αναλυτικά τις τιμές του μπορείς να τις βρεις εδώ.

Πηγή: Hyundai]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ HYUNDAI

Στον αέρα βρίσκεται ήδη η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Hyundai, στην οποία πρωταγωνιστεί το νέο 3-θυρο i30.

Το τηλεοπτικό είναι ευθυγραμμισμένο με τη φιλοσοφία της εταιρίας «New thinking, New possibilities» καθώς ξεκινάει με μια ελεύθερη απόδοσή της.

Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης της Hyundai αποτυπώνεται στη φράση «Βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά», ενώ οι νέες δυνατότητες στη φράση «Μια σπίθα σήμερα, μπορεί να αλλάξει το αύριο».

Στη συνέχεια αναφέρονται μερικές από τις αρετές του νέου i30 «Design, Τεχνολογία, Προσοχή στην Λεπτομέρεια» και η πρόθεση της Hyundai να προσφέρει το πιο πλήρες πακέτο «όλα σε αρμονία».

Στο κλείσιμο ακολουθεί η εμπορική πρόταση της εταιρείας «Νέο Hyundai i30 diesel με 13.990€», η οποία αφορά στην έκδοση i30 3d 1.4 diesel Classic που διαθέτει την χαμηλότερη τιμή σε diesel.

Η τηλεοπτική καμπάνια του i30 ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου 2013.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...