Είμαι τυχερός που έχω για team-mate μου τον Button, λέει ο Perez

Σχετικά άρθρα

Jenson Button and Sergio Perez

Νωρίτερα, διαβάσαμε τι δήλωσε ο Lewis Hamilton για τον Nico Rosberg, και τώρα, θα κάνουμε και το ίδιο και για τους οδηγούς της McLaren, με τον Sergio Perez ν’ αναφέρεται στον Jenson Button. Ο Μεξικανός δηλώνει πολύ τυχερός που θα έχει για team-mate του τον Πρωταθλητή τού 2009, λέγοντας ότι έχει πολλά να μάθει από τον 33χρονο, ο οποίος είναι πολύ πιο έμπειρος από τον 23χρονο.

Είμαι πολύ τυχερός οδηγός που έχω έναν Πρωταθλητή δίπλα μου. Συνεργαζόμαστε τόσο καλά, κι έχω μάθω πολλά απ’ αυτόν στη σύντομη καριέρα μου στη McLaren. Σίγουρα, υπάρχει πίεση, η ομάδα περιμένει πολλά από ‘μένα, κι εγώ περιμένω το ίδιο: θέλω να κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα και να παλέψω με όλους. Θα δουλέψω μαζί με τον Jenson, προκειμένου να μάθω πολλά απ’ αυτόν, και νομίζω ότι το κάνουμε πολύ καλά.

Η McLaren είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Sauber, και ο Perez το γνωρίζει, αλλά δεν έχει πρόβλημα μ’ αυτό.

Οι διαδικασίες είναι πολύ διαφορετικές, όπως και ο τρόπος που λειτουργεί το μονοθέσιο. Βασικά, μαθαίνεις πώς να ρυθμίζεις το μονοθέσιό σου με διαφορετικά εργαλεία. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο, γιατί κάθε ομάδα έχει διαφορετικές στρατηγικές στο πώς ρυθμίζεις το τιμόνι και δε μιλάνε όλοι το ίδιο στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι κάτι νέο για ‘μένα, αλλά είναι πολύ όμορφο, επίσης.

[Πηγή: ESPNN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...