H Kia κερδίσε Τέσσερα Βραβεία “red dot” για τα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Kia pro_ceed red dot award 2013_Best of the Best

Η σχεδιαστική ομάδα της Kia κατέκτησε τέσσερα από τα διάσημα βραβεία «red dot», συμπεριλαμβανομένης της διάκρισης «Best of the Best» για το νέο Kia pro_cee’d στην κατηγορία «Σχεδίασης Προϊόντος». Παράλληλα βραβεύτηκαν και το 5θυρο Kia cee’d, το cee’d Sportswagon και το compact MPV Kia Carens.

Είναι το δεύτερο βραβείο που κατακτά το Kia pro_cee’d μαζί με το βραβείο «iF Σχεδιασμού Προϊόντος» που είχε κερδίσει τον Νοέμβριο του 2012 πριν καν το νέο μοντέλο ξεκινήσει τις πωλήσεις του. Τα Τέσσερα βραβεία του 2013 θα ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό βραβείων της Kia στα 10 από το 2009, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί τα : Soul, Venga, Optima, το 5θυρο Rio και το Picanto. Το Optima έχει κατακτήσει και το βραβείο «Best of the Best». Ο Peter Schreyer, πρόεδρος και Αρχισχεδιαστής της Kia Motors Corporation δήλωσε:

Είμαστε πολύ περήφανοι για την απονομή βραβείων «red dot» σε όλη την οικογένεια του cee’d και στο νέο Carens. Επίσης είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την διάκριση του pro_cee’d «Best of the best», διότι μετά το Kia Optima, ακόμα ένα αυτοκίνητο μας κατακτά την ανώτατη διάκριση της κριτικής επιτροπής.

Το γεγονός ότι τα πιο σημαντικά μας μοντέλα κέρδισαν φέτος 4 βραβεία είναι η καλύτερη αναγνώριση της δουλειάς των διεθνών ομάδων σχεδιασμού της Kia. Τα αυτοκίνητά μας διακρίνονται για πέντε συνεχόμενα χρόνια κάτι που επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο σχετικά με την σχεδιαστική μας στρατηγική.

Για την ιστορία να θυμίσω ότι τα βραβεία red dot ξεκίνησαν το 1995 από το Κέντρο Σχεδιασμού στη Γερμανική επαρχία North Rhine-Westphalia. Σήμερα, είναι από τους πιο διάσημους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο, επιβραβεύοντας 3 κατηγορίες : «Σχεδιασμός Προϊόντος», «Επικοινωνιακός Σχεδιασμός» και «Σχεδιασμός πρωτοτύπων». Αυτή τη χρονιά, 1.865 κατασκευαστές από 54 χώρες υπέβαλλαν 4.662 προϊόντα. Η κριτική επιτροπή, αξιολόγησε τα προϊόντα σύμφωνα με εννέα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού καινοτομίας, την σαφήνεια λειτουργίας, την ποιότητα και την βιωσιμότητα. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Alto-Musiktheater στο Έσσεν την 1η Ιουλίου 2013. Kia red dot award 2013_Winners

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

H Kia κερδίζει Τέσσερα Βραβεία “red dot” για τα μοντέλα της

Το νέο pro_ceed κατακτά το βραβείο «Best of the Best»

Βραβείο κατακτούν το Kia ceed, το ceed Sportswagon και το νέο Kia Carens

(Σεούλ) 12 Μαρτίου 2013 – Η σχεδιαστική ομάδα της Kia κατέκτησε Τέσσερα από τα διάσημα βραβεία «red dot», συμπεριλαμβανομένης της διάκρισης «Best of the Best» για το νέο Kia pro_cee’d στην κατηγορία «Σχεδίασης Προϊόντος». Παράλληλα βραβεύτηκαν και το 5θυρο Kia cee’d, το cee’d Sportswagon και το compact MPV Kia Carens.

Είναι το δεύτερο βραβείο που κατακτά το Kia pro_cee’d μαζί με το βραβείο «iF Σχεδιασμού Προϊόντος» που είχε κερδίσει τον Νοέμβριο του 2012 πριν καν το νέο μοντέλο ξεκινήσει τις πωλήσεις του. Τα Τέσσερα βραβεία του 2013 θα ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό βραβείων της Kia στα 10 από το 2009, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί τα : Soul, Venga, Optima, το 5θυρο Rio και το Picanto. Το Optima έχει κατακτήσει και το βραβείο «Best of the Best».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την απονομή βραβείων «red dot» σε όλη την οικογένεια του cee’d και στο νέο Carens. Επίσης είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την διάκριση του pro_cee’d «Best of the best», διότι μετά το Kia Optima, ακόμα ένα αυτοκίνητο μας κατακτά την ανώτατη διάκριση της κριτικής επιτροπής» τονίζει ο Peter Schreyer, πρόεδρος και Αρχισχεδιαστής της Kia Motors Corporation.

«Το γεγονός ότι τα πιο σημαντικά μας μοντέλα κέρδισαν φέτος 4 βραβεία είναι η καλύτερη αναγνώριση της δουλειάς των διεθνών ομάδων σχεδιασμού της Kia. Τα αυτοκίνητά μας διακρίνονται για πέντε συνεχόμενα χρόνια κάτι που επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο σχετικά με την σχεδιαστική μας στρατηγική.»

Βραβείο red dot: Σφραγίδα ποιότητας στον Σχεδιασμό Προϊόντος

Το Κέντρο Σχεδιασμού στη Γερμανική επαρχία North Rhine-Westphalia ίδρυσε το πρόγραμμα των βραβείων red dot το 1955 και τώρα είναι από τους πιο διάσημους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο, επιβραβεύοντας 3 κατηγορίες : «Σχεδιασμός Προϊόντος», «Επικοινωνιακός Σχεδιασμός» και «Σχεδιασμός πρωτοτύπων». Αυτή τη χρονιά, 1.865 κατασκευαστές από 54 χώρες υπέβαλλαν 4.662 προϊόντα. Η κριτική επιτροπή, αξιολόγησε τα προϊόντα σύμφωνα με εννέα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού καινοτομίας, την σαφήνεια λειτουργίας, την ποιότητα και την βιωσιμότητα.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Alto-Musiktheater στο Έσσεν την 1η Ιουλίου 2013.

Η οικογένεια ceed και το Carens: ελκυστικές επιλογές στην κατηγορία compact

Η οικογένεια του cee’d λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 2007 και έχει πλέον παγιωθεί στο C-Segment. Ο νικητής του βραβείου red dot «Best of the best» για το 2013, το 3θυρο Kia pro_cee’d διαθέτει νέα σπορ και δυναμική σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει από το 5θυρο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένο με υψηλό στάνταρ εξοπλισμό και προσφέρεται με 2 κινητήρες Diesel (1.4 lt & 1.6 lt) και 2 κινητήρες Βενζίνης (1.4 lt & 1.6 lt) με εκπομπές καυσαερίων CO2 που ξεκινούν από 97 gr/km και ιπποδυνάμεις έως 204 ίππους.

Το Kia Carens είναι ένα compact MPV σχεδιασμένο για οικογενειακή χρήση βασιζόμενο στην εξαιρετική λειτουργικότητα και ευελιξία του προκατόχου του με νέα διακριτική κομψότητα. Η 5θέσια καθώς και η 7θέσια έκδοση του νέου Carens προσφέρουν εντυπωσιακό βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει κλιματισμό, ηχοσύστημα, χειριστήρια λειτουργιών στο τιμόνι, φώτα ημέρας LED και cruise control. Το Carens διατίθεται με 2 κινητήρες Βενζίνης (1.6 lt & 2.0 lt) και έναν Diesel 1.7 lt με 135 ίππους και εκπομπές CO2 από 124 g/km.

Όπως κάθε νέο Kia στην Ευρώπη έτσι και το pro_cee’d, cee’d, cee’d Sportswagon και Carens διαθέτει την μοναδική 7 ετών ή 150.000 km.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...

Η Kia ανανεώνει το K9

Την ανανεωμένη έκδοση του K9 παρουσίασε σήμερα η Kia, με το μεγάλο κορεατικό σεντάν να αποκτά νέα γρίλια και νέες ζάντες 19", με το...

Η Kia ανακαλεί 427.407 Telluride

427.407 Telluride παραγωγής μεταξύ 9 Ιανουαρίου 2019 και 19 Οκτωβρίου 2023 ανακαλεί η Kia στις ΗΠΑ επειδή η ακατάλληλη συναρμολόγηση του ενδιάμεσου άξονα και...