Video: Το Exclusive πρόγραμμα των Porsche

Σχετικά άρθρα

Porsche Exclusive - the most personal car

Η Porsche δημοσίευσε ένα νέο promo video για να διαφημίσει το πρόγραμμα εξατομίκευσης Exclusive που προσφέρει στους πελάτες της.

Το περιγράφει ως την “απόλυτη προσωποποίηση” και όλα ξεκίνησαν πίσω το 1950 όταν και το παράρτημα επισκευών της εταιρίας χρησιμοποιούταν για να εισάκουσε τις one-off απαιτήσεις για βελτιστοποίηση του κινητήρα και της ανάρτησης. Οι βελτιώσεις με το καιρό πέρασαν και στο εσωτερικό, όταν το 1986 η Porsche έγινε η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που καθιέρωσε ένα “ειδικό τμήμα αφιερωμένο στην επίσημη βελτίωση του οχήματος.”

Σήμερα το Porsche Exclusive προσφέρει πάνω από 600 επιλογές και χρωματισμούς για όλο τη γκάμα της εταιρίας. Για να εξασφαλίσουν ότι τα αξεσουάρ τους αναδεικνύουν το όχημα αντί να το μειώνουν, κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές που δημιούργησαν το κάθε μοντέλο. Αυτή η ολιστική προσέγγιση σημαίνει ότι τα εξαρτήματα δεν είναι μόνο ελκυστικό, αλλά θα έχουν και διάρκεια.

[Πηγή: Porsche]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...