Hamilton: Είναι ωραίο να διεψεύδεις όσους σε κρίνουν

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Η μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Mercedes προκάλεσε πολλές συζητήσεις, και ήταν η μεταγραφή που απασχόλησε τους περισσότερους τη χρονιά που μας πέρασε. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την άποψή τους για την επιλογή του Βρετανού να μη συνεχίσει με τη McLaren, ενώ οι περισσότεροι διαφώνησαν με την κίνηση αυτοί, αφού είχαν σαν δεδομένο ότι η Mercedes δε θα είναι ανταγωνιστική, σε αντίθεση με τη McLaren, που θα έχει ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο.

Ωστόσο, τίποτα από τα δύο δε συνέβη: η McLaren έχει φανερά προβλήματα κατανόησης της MP4-28, με τον Jenson Button να μην καταφέρνει να κάνει κάτι καλύτερο από την 9η θέση στον αγώνα, ενώ η W04 έδειξε πολύ θετικά σημάδια, και σίγουρα πιο ανταγωνιστική από την MP4-28.

Ο “Billion Dollar Man” είναι ενοχλημένος απ’ όλη αυτή την κριτική που δέχθηκε για την απόφασή που πήρε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με τη γερμανική ομάδα, και τώρα λέει πως η διάψευση όλων όσον έλεγαν πως είναι μια κακή κίνηση είναι ένα ωραίο συναίσθημα.

Είναι ωραίο ν’ αποδεικνύεις ότι ο κόσμος έκανε λάθος. Όλοι ασκούσαν κριτική, και ειδικά όλοι οι πρώην οδηγοί έλεγαν ότι είναι η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά, και είμαι υπερήφανος γι’ αυτή. Επίσης, είμαι περήφανος για την απόφαση που πήρα.

Ο Βρετανός έχει πει πως η Mercedes θα κλείσει τη διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει καθώς οι Γερμανοί θα πρέπει να έχουν ένα πολύ καλό ρυθμό εξέλιξης στην W04, η οποία φαίνεται ν’ αποτελεί μια ελπιδοφόρα βάση για νέες και αποδοτικές αναβαθμίσεις, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε αν αυτές θα έρθουν και πιο θα είναι το αποτέλεσμα, διότι όλοι οι τεχνικοί δουλεύουν σκληρά πάνω στα νέα εξαρτήματα που θα δούμε στους επόμενους αγώνες.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr