Μπορούμε να φτάσουμε τους πρώτους, ισχυρίζεται ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Το ξεκίνημα για τη Mercedes και τον Lewis Hamilton ήταν αρκετά καλό, δεδομένου το πού βρισκόταν η γερμανική ομάδα στο τέλος της περσινής σεζόν, με μια W03 που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση ν’ ανταγωνιστεί τους τις RB8, MP4-27, F2012 και E20, αλλά έχει καταφέρει ν’ αυξήσει την ανταγωνιστικότητα του νέου της μονοθεσίου, με τον Βρετανό να παίρνει την τρίτη θέση στις κατατακτήριες και να τερματίσει πέμπτος στον αγώνα, αλλά χωρίς δείχνοντας ανίκανος να παλέψει με τον Kimi Raikkonen, τον Sebastian Vettel και τις Ferraris.

Παρ’ όλα αυτά, ο 28χρονος είναι χαρούμενος με το ξεκίνημα της νέας του ομάδας, ενώ είναι σίγουρος πως οι μηχανικοί στο Brackley θα καταφέρουν να κλείσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τις κορυφαίες σε απόδοση ομάδες.

Πάντα, ήθελα να πηγαίνω μπροστά και όχι πίσω, αλλά είναι ένα πολύ καλό βήμα για την ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, ήταν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε για το πρώτο Grand Prix, επομένως είναι ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε μια καλή βάση για να δουλέψουμε. Το μονοθέσιο είχε καλή αίσθηση και απόλαυσα κάθε στιγμή. Το μόνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πού χάσαμε χρόνο σε σχέση με τους άλλους.

Δεν ξέρω πώς κατάφεραν ν’ απομακρυνθούν από ‘μάς, αλλά θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και θα τους φτάσουμε τελικά. Σίγουρα, μπορούμε να τους φτάσουμε. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να κλείσουμε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά μας, καθώς έχουμε κάποια καλά που έρχονται. Πραγματικά, νιώθω ότι μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε αυτά τα παιδιά.

Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε συνέχεια, αλλά θα το δούμε αυτό. Κάποια παιδιά μπορεί να είναι λίγο απογοητευμένοι που δεν τερματίσαμε εκεί που ξεκινήσαμε ή ακόμα πιο μπροστά. Αλλά, αυτό είναι ένα καλό συναίσθημα, διότι δεν ξέραμε το πρόκειται να συμβεί εδώ.

Αυτό που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα, κατά τη γνώμη μου, είναι ο ρυθμός εξέλιξης των ομάδων. Αν η Mercedes καταφέρει να βελτιώνει σταθερά την W04, σίγουρα ο Hamilton και ο Rosberg θα μπορέσουν να διεκδικήσουν βάθρα και κάποιες νίκες, αλλά, αν θέλουν να μπορούν να μάχονται με ρεαλιστικές ελπίδες για το πρωτάθλημα, θα πρέπει ο ρυθμός εξέλιξης του γερμανικού μονοθεσίου να είναι πολύ καλός και δίχως πολλά λάθη.

[Πηγές: GMM, Daily Mail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα