Ο James Glickenhaus εργάζεται πάνω σε ένα νέο supercar

Σχετικά άρθρα

ferrari-p4/5

Φαίνεται ότι ο James Glickenhaus έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται πάνω σε ένα νέο μοναδικό (one-off) supercar. Ο ίδιος έχει στο γκαράζ του τα Ferrari P4/5 by Pininfarina και P4/5 Competizione και ο Αμερικάνος θέλει τώρα να ετοιμάσει ένα νέο supercar το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015.

Θα ζυγίζει μόλις 725 κιλά, θα φορά έναν twin-turbo V6 κινητήρα απόδοσης 500 ίππων και θα ονομάζεται P 33, αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στην Alfa Romeo Tipo 33.

Θα είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon με την μάρκα του να είναι η SCG (Scuderia Cameron Glickenhaus). Θα είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος από την Dino Competizione και την Ferrari P 4/5 by Pininfarina και το πως θα μοιάζει στιλιστικά, ο εκκεντρικός Αμερικάνος έγραψε μόνο ότι θα διαθέτει “Three Wing” σχεδιασμό, με τις πόρτες και το cockpit να είναι εμπνευσμένα από την Ferrari 512 S Modulo Concept. Εν αναμονή λοιπόν!

[Πηγή: Ferrarichat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...