Ecclestone: Ο Hamilton ήθελε να πάει στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Vettel-Hamilton

Έχουμε καιρό να διαβάσουμε κάτι που αφορά τη μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Mercedes, διότι αυτή επισημοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο. Το θέμα, όμως, έρχεται ξανά στην επιφάνεια από από τον Bernie Ecclestone, ο οποίος κάνει μια αποκάλυψη, σχετικά με τις επιλογές που είχε ο Βρετανός, λέγοντας πως ήθελε να πάει στη Red Bull, στη θέση τού Mark Webber, που ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιό του.

Ο Sebastian δε θα νοιαζόταν αν ο Lewis είχε υπογράψει με την ομάδα. Ο Dietrich (Mateschitz) είναι πολύ ειλικρινής κι ευθύς τύπος, και είπε στον Mark ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να μείνει. Αυτό ήταν καλό γι’ αυτόν. Αν είχε φύγει ο Mark, ο Dietrich θα είχε υπογράψει με τον Lewis.

Παράλληλα, ο 82χρονος λέει πως αυτός έβαλε την ιδέα τής Mercedes στον Hamilton.

Γιατί δε μιλάς με τη Mercedes, Lewis; Ο Lewis γούρλωσε τα μάτια του, αλλά του είπα ότι δεν είχε τίποτα να χάσει απ’ όσα είχε στη McLaren.

Ενδιαφέρον έχουν όσα λέει ο Ecclestone, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως έτσι έγιναν τα πράγματα. Ίσως να υπάρξει κάποια διάψευση από τον Hamilton ή από τη Red Bull μέσα στις επόμενες ημέρες.

[Πηγή: Daily Mail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...