Spy Video: Mercedes C-Class 2014

Σχετικά άρθρα

c-class 2014

Οι δοκιμές της νέας Mercedes C-Class συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στη Σουηδία εκεί όπου την έπιασαν για ακόμη μια φορά οι φωτογράφοι. Η επόμενη γενιά της C-Class θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο Μάρτιο και θα κατασκευαστεί πάνω στην MRA πλατφόρμα. Θα έχει μήκος κοντά στα 4,7 μέτρα (100 mm μακρύτερη από τη τωρινή), ενώ το μεταξόνιο της θα μεγαλώσει κατά 80 mm. Η βασική έκδοση C160 θα ζυγίζει 1.380 κιλά.

Σχεδιαστικά θα διαθέτει εντελώς νέα σπορ coupe σχεδίαση ακολουθώντας τις γραμμές του πρωτότυπου Mercedes Concept Style Coupe, καθώς και τον σχεδιασμό των νέων A-Class και B-Class κάνοντας την να διαθέτει έντονες ακμές και ίσως έχει οβάλ μάσκα. Θα διαθέτει στοιχεία που συναντάμε σε τετραθέσια coupe αυτοκίνητα ενώ θα φορά LED φωτιστικά σώματα μπροστά-πίσω με τα μπροστά να θυμίζουν αρκετά αυτά της CLS.

Από πλευράς κινητήρων θα φορά μια γκάμα τετρακύλινδρων και V6 κινητήρων απόδοσης από 184 έως 330 ίππων. Μάλιστα θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση, ο ηλεκτροκινητήρας της οποίας απόδοσης 20 kW (27 ίππων) θα μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο για περίπου 30 χλμ. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη νέα C-Class μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: YouTube, Caradvice]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...