Citroen DS3 Red Editions (1)

Η Citroën ανακοίνωσε ότι παρέχει μία ομπρέλα προστασίας στους κατόχους των μοντέλων της στην Ελλάδα. Χάρη στην διάθεση του προγράμματος επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης, συνολικής διάρκειας 5ετών, καθώς και ενός ολοκληρωμένου πακέτου προγραμμάτων συντήρησης για αυτοκίνητα 5 έως 15 ετών, οι κάτοχοι μοντέλων της Citroën, απολαμβάνουν υπεύθυνη, ποιοτική, αλλά και προσιτή φροντίδα για το αυτοκίνητο τους.

Πακέτα Συντήρησης Citroën

Με στόχο την αξιόπιστη και υπεύθυνη επισκευή, εξασφαλίζοντας παράλληλα το μικρότερο δυνατό κόστος, η Citroën, για μια σειρά δημοφιλών εργασιών συντήρησης, δημιούργησε ειδικά πακέτα τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των εργασιών και των ανταλλακτικών, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει εξαιρετικής σημασίας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου του εξαρτήματα (τακάκια, αμορτισερ, συμπλέκτη, κ.α.), πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό του επισήμου δικτύου επισκευαστών και βέβαια με την εγγύηση Citroën. Τα συγκεκριμένα πακέτα αφορούν αυτοκίνητα 5 έως 15 ετών, ενώ στην ιστοσελίδα www.citroen.gr οι επισκέπτες μπορούν να δουν αναλυτικά τις εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές (συμπεριλαμβάνουν εργασία, ανταλλακτικά και Φ.Π.Α.) για κάθε πακέτο, ανάλογα με το μοντέλο της επιλογής τους.

Citroën Economy Service

Το επιτυχημένο πρόγραμμα «Citroën Economy Service» αποτελεί ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων Citroën να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, το «Citroën Economy Service» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125 € (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά).

Πέρα από την ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το «Citroën Economy Service» διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών, ανταλλακτικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή που επίσης συνοδεύονται από 12μηνη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroën.

Accident Care από την Citroën

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, με 24ωρη πανελλαδική κάλυψη, το οποίο παρέχει δωρεάν οδική μεταφορά σε περίπτωση ατυχήματος, φροντίδα ατυχήματος (ασφαλιστικού τύπου) καθώς και πλήθος προνομίων. Ουσιαστικά με το «Accident Care» σε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός-ιδιοκτήτης απαλλάσσεται από τις συνήθεις χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες που προκύπτουν, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την επισκευή του αυτοκινήτου του από εξειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση καινούργιων, γνήσιων ανταλλακτικών (ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου), διασφαλίζει την 12ετη αντισκωριακή εγγύηση του κατασκευαστή και βεβαίως λαμβάνει γραπτή εγγύηση 1 έτους για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά. Ακόμα και στην περίπτωση που το ατύχημα οφείλεται σε ιδία υπαιτιότητα ο οδηγός λαμβάνει όλα τα παραπάνω προνόμια και εξασφαλίζει ότι το όχημα του θα επισκευαστεί με το ελάχιστο δυνατό κόστος και βέβαια τη σιγουριά που παρέχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Δωρεάν προέλεγχος Κ.Τ.Ε.Ο.

Με στόχο την ταχύτερη, αλλά και οικονομικότερη ολοκλήρωση του υποχρεωτικού από το νόμο ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο., η Citroën προσφέρει έναν εντελώς δωρεάν προέλεγχο. Χάρη σε αυτή την υπηρεσία αποφεύγονται οι δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διενέργεια του ελέγχου, καθώς και το επιπρόσθετο κόστος, αλλά και χρόνο σε περίπτωση επανελέγχου. Χωρίς την παραμικρή δέσμευση από μέρους του ιδιοκτήτη για την πραγματοποίηση επιπλέον επισκευών, οι έμπειροι τεχνικοί του δικτύου της Citroën, θα ελέγξουν 76 σημεία του οχήματος και θα ενημερώσουν για τις πιθανές απαιτούμενες εργασίες, έτσι ώστε να όχημα να συμμορφώνεται απόλυτα με τη σχετική νομοθεσία.

[Πηγή: Citroen]