Video: ένα εκπληκτικό ντοκυμαντέρ για το Ράλι Ακροπολις

Σχετικά άρθρα

RALLY ACROPOLIS (documentary)

Απομένουν μόλις 50 ημέρες, και συγκεκριμένα από τις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου, από την έναρξη του φετινού Ράλι Ακροπολις και εμείς φυσικά θα βρισκόμαστε, όπως και πέρσι, πάλι εκεί να σας μεταφέρουμε τα νέα του αγώνα αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Για ακόμα μια χρονιά το Λουτράκι θα φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας τόσο στους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους, όσο και στους θεατές.

Μέσα από το ντοκυμαντέρ που θα δεις παρακάτω θα δεις τη κορυφαία αυτή ελληνική αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, η οποία προβάλλει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο, συντελώντας, ταυτόχρονα, στη σημαντική αύξηση εσόδων των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων αλλά και μεταξύ άλλων μιλούν οι Κάρλος Σάινθ, Άρης Βωβός, Κώστας Στεφανής, Μιχάλης Μοσχούς, Άρης Ιαβέρης με ειδική αναφορά να γίνεται και στον “θρύλο” Τζώνυ Πεσμαζόγλου.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...