Rosberg: Γιατί πρέπει ν’ αποχωρήσει ο Brawn;

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Έχουμε διαβάσει αρκετές φορές ότι το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά για τον Ross Brawn στη Mercedes, κυρίως λόγω της έλευσης του Paddy Lowe, πρώην Τεχνικού Διευθυντή της McLaren, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes από το 2014, όπως έχει επιβεβαιώσει η βρετανική ομάδα, αν και η Mercedes έχει τονίσει πως δεν είναι ακόμα σίγουρο. Οι φήμες αυτές περί αποχώρησης έχουν διαψευστεί, και αυτό θα γίνει και τώρα, από τον Nico Rosberg, ο οποίος δηλώνει ότι δε γνωρίζει κάτι για όσα λέγονται για το αφεντικό του.

Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Γιατί πρέπει να υποθέσουμε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν;

Ο Γερμανός αναφέρθηκε και την απόδοση της W04, η οποία είναι ένα εξαιρετικό μονοθέσιο στον έναν γύρο, δεν τα πηγαίνει τόσο καλά με τη φθορά των ελαστικών, κάτι που είναι καθοριστικό μειονέκτημα στον αγώνα, αλλά ο 27χρονος πιστεύει ότι θα οι τεχνικοί του θα μπορέσουν να κάνουν το μονοθέσιό του να είναι πιο ανταγωνιστικό και στις μεγάλες αποστάσεις.

Η χαρά της pole position έχει φύγει. Πιστεύω ότι ακόμα δεν είμαστε ικανοί για να πάρουμε νίκες. Όμως, όλοι μας πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει κάποτε.

[Πηγές: Die Welt, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...