Τρία αστέρια το Mercedes Citan στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP

Σχετικά άρθρα

Mercedes Citan Euro NCAP (4)

Πρέπει να πάμε πίσω το 1997 για να θυμηθούμε το πότε ένα μοντέλο της Mercedes-Benz, στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού ασφαλείας Euro NCAP απέσπασε λιγότερο από 3 αστέρια. Τότε ήταν η C-Class, η οποία είχε πάρει μόλις 2 αστέρια και σήμερα είναι το Citan, το οποίο στις πρόσφατες δοκιμές απέσπασε μόλις 3 αστέρια.

Το Citan δεν είναι τίποτα διαφορετικό από ένα Renault Kangoo με τα σήματα της Mercedes-Benz με το Euro NCAP να αναφέρει πως ο λόγος που πήρε τόσο χαμηλή βαθμολογία είναι η μέτρια προστασία των πεζών και των ενήλικων επιβατών.

[Πηγή: Euro NCAP]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

MIDDLE OF THE ROAD: MERCEDES SATISFIED WITH 3 STAR CITAN

The new Mercedes-Benz Citan Kombi fails to shine in a market segment poorly equipped for safety. With only electronic stability control scoring points in Safety Assist and lacklustre performance in other areas, the Renault Kangoo-derived van/MPV has failed to set itself apart from its competitors in Euro NCAP’s safety tests.

Details on the latest test results can be found on the website. Stay tuned, more results will be published in May.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...