Video: Η BMW παρουσιάζει τη 3-Series GT

Σχετικά άρθρα

BMW 3 Series Gran Turismo. Product presentation.

H BMW ανέβασε ένα νέο video για τη 3-Series GT, όπου μας παρουσιάζει το αυτοκίνητο μέσα από εκπληκτικά πλάνα.

Έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης, με τη GT έκδοση της νέας 3-άρας, να έχει στιλιστικά παρόμοιο μπροστά μέρος με αυτό της 3-Series sedan ενώ το πίσω θυμίζει κάτι από 5-Series GT. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 81 mm, ενώ είναι κατά 200 mm μακρύτερη από τη 3-Series Touring και έχει 110 mm μεγαλύτερο μεταξόνιο. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Η Gran Turismo έκδοση της νέας Σειράς 3 κατασκευάζεται πάνω στην μακριά έκδοση της πλατφόρμας της 3-άρας, ενώ πάνω στο ίδιο πάτωμα θα κατασκευαστεί και η 4-Series Gran Coupe.

Μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες με αυτούς που συναντάμε στην Σειρά 3, όπου ανάμεσα τους βρίσκεται ο twin-turbo 3.0-λιτρος εξακύλινδρος βενζίνης ο οποίος στην έκδοση 335i GT θα αποδίδει 306 άλογα. Φυσικά θα υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα τετρακίνησης xDrive. Επίσης η αρχική τιμή της στην Ελλάδα έχει οριστεί στα 37.574 ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NfLIzRicSrY#!

[Πηγή: BMW]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...