Τα BMW Μ μοντέλα θα μείνουν πισωκίνητα όσο γίνεται

Σχετικά άρθρα

UW1_5673

Με τους δύο ανταγωνιστές της BMW να στρέφονται στην τετρακίνηση για τα δυνατά μοντέλα επιδόσεων τους, η βαυαρέζικη φίρμα φαίνεται ότι θα παραμείνει πιστή στη πισωκίνητη παράδοση της. Αυτό δήλωσε ο Carsten Pries, επί κεφαλής του προϊοντικού management του M Division, μιλώντας σε αυστραλιανό μέσο, ενώ πρόσθεσε ότι επικεντρώνονται σε, τουλάχιστον, εξακύλινδρους κινητήρες για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα.

m_sign

Ο Pries πιστεύει ότι ο συνδυασμός έξι (ή περισσοτέρων) κυλίνδρων και της πίσω κίνησης είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν να ξεχωρίζουν τα αυτοκίνητα τους, δηλώνοντας:

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που θα προσελκύσουν νέους ανθρώπους στα M μοντέλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παρεκκλίνουμε από αυτή τη στρατηγική ακόμα. Ελπίζω πως όχι, επειδή το έξι είναι μέρος του DNA μας. Δεν είναι μόνο η δύναμη, αλλά και ο χαρακτηριστικός ήχος που έχουμε.

Ο Pries παραδέχτηκε ότι η εταιρία του δεν είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα 4-κύλινδρο μοντέλο, αν και η στρατηγική μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει κάποια στιγμή, τονίζοντας:

Αν το πλαίσιο αλλάζει στο μέλλον, πρέπει να δούμε τότε τι μπορούμε να κάνουμε, από την άποψη μια ορθής ή αξιοπρεπής Μ προσφοράς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...

Αυτό είναι το BMW Vision Neue Klasse X Concept

Αυτό είναι το Vision Neue Klasse X Concept, το νέο πρωτότυπο της BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνουν το...

Η Manhart βελτιώνει τις BMW X5 M και X6 M

Η Manhart ετοίμασε bodykits για τις ανανεωμένες BMW X5 M και X6 M. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αποτελούνται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές...
Autoblog.gr