Και το Long Beach θέλει Formula 1

Σχετικά άρθρα

Long Beach

Από το 2014, οι Η.Π.Α. θα φιλοξενούν δύο αγώνες: ο ένας θα είναι στο Austin, και ο άλλος στη Νέα Υόρκη, η οποία πήρε παράταση για έναν χρόνο, καθώς ήταν να δούμε φέτος το πρώτο Grand Prix. Οι Αμερικάνοι, όμως, θέλουν να βλέπουν τα μονοθέσια της Formula 1 και στη δυτική πλευρά, συγκεκριμένα στο Long Beach τής Καλιφόρνιας, όπου είχαμε Grands Prix από το 1976 μέχρι και το 1983.

Φυσικά, τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς οι συζητήσεις είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και μπορεί ν’ αργήσει να ξαναγίνει αγώνας Formula 1 εκεί, με τον Bernie Ecclestone να επιβεβαιώνει πως έχουν γίνει κάποιες επαφές.

Δεν βρισκόμαστε σε βαθιές συζητήσεις, αλλά έχουμε μιλήσει μαζί τους.

Παράλληλα, φήμες θέλουν τους Zak Brown και Chris Pook, που ήταν οι αρχικοί ιδρυτές της πίστας, να θέλουν να πάρουν ξανά την πίστα από τους Kevin Kalkhoven και Gerald Forsythe, που είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες, με τον Kalkhoven να λέει πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον πώλησης, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος και CEO της πίστας, Jim Michaelian.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo: Wikipedia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...