Η παραγωγή της Aston Martin V12 Vantage φαίνεται να σταμάτησε

Σχετικά άρθρα

Aston Martin V12 Vantage 2010 2

Ένα ανεπίσημο site των υποστηρικτών της Aston Martin, υποστηρίζει ότι οι αντιπροσωπείες της βρετανικής εταιρίας δεν δέχονται πλέον παραγγελίες για την V12 Vantage Coupe, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο πανέμορφο supercar καθώς λέγεται ότι η Aston Martin έστειλε την επίσημη ανακοίνωση στις αντιπροσωπείες στις 19 Απριλίου.

Παρουσιάστηκε το 2009 και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να παραχθούν στο περιορισμένο αριθμό των 1000 μονάδων, με τη τελική όμως παραγωγή να μετράει 1200 μονάδες, συν 101 της έκδοσης Volante και 150 για την έκδοση της Zagato.

Θα μάθουμε σύντομα αν η είδηση αληθεύει καθώς υπάρχουν φήμες ότι οι Βρετανοί ετοιμάζουν την V12 Vantage Coupe Centenary Edition, μια επετειακή έκδοση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας.

[Πηγή: aston-martin]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...