Ο πρόεδρος της Lexus υπόσχεται ένα μοντέλο πιο συναρπαστικό και ενθουσιώδες

Σχετικά άρθρα

lexus_lf_cc_concept_01-0917

Ο πρόεδρος της Toyota Motor, Akio Toyoda, δήλωσε ότι η Lexus χρειάζεται κάτι “πιο συναρπαστικό, πιο ενθουσιώδες”. Αυτό μπορεί να ακούγεται ασαφές, αλλά ο Διεθνής Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Lexus, Mark Templin, συνέχισε λέγοντας

Νομίζω ότι ένα κουπέ θα μπορούσε να αλλάξει τις αντιλήψεις της μάρκας μας και να μας κάνει μια πιο συναισθηματική εταιρία και ενδεχομένως να προσελκύσουμε νεότερους αγοραστές.

Ακούγεται ελπιδοφόρα η σκέψη, αλλά πιο πιθανό το μυστηριώδες αυτό μοντέλο να είναι ένα entry-level crossover. Ο προκατόχου του Templin, Kazuo Ohara, επιβεβαίωσε ότι ένα concept θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και με τις πιο πρόσφατες αναφορές να λένε ότι η έκδοση παραγωγής θα μπορούσε να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης το 2014.

Λίγα είναι γνωστά για το crossover, αλλά αναμένεται να βασίζεται στο Toyota RAV4 και μηχανικά θα εξοπλίζεται με το υβριδικό σύνολο του IS 300h αποτελούμενο από έναν 2,5-λιτρο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 220 ίππων.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...