Video: Το κρυφό μενού του Tesla Model S αποκαλύπτει μελλοντικές αναβαθμίσεις του αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

tesla-model-s-hidden-menu-upcoming-features

Ένα αυτοκίνητο σαν το Tesla Model S, που έχει πάνω του τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στο εσωτερικό να βρίσκεται μόνο μια οθόνη 17 ιντσών, δεν γίνεται να μην υπάρχει κρυφό μενού.

Κάτι τέτοιο ανακάλυψαν πρόσφατα μέλη του DragTimes και μέσω αυτού βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποια συστήματα ασφαλείας αλλά και εφαρμογές που η εταιρία προφανώς ετοιμάζει να εξοπλίσει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Εφαρμογές όπως Sketch Pad, Image Viewer και Scheduler αλλά κυρίως σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, adaptive cruise control και ανίχνευση τυφλού σημείο είναι κάτι που ετοιμάζει η Tesla. Ακόμα θα υπάρχει ένα διάγραμμα που θα απεικονίζει την κατάσταση της μπαταρίας, τη ψύξη των συστημάτων και τη φόρτιση των συστημάτων.

Για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο κρυφό μενού, ο ιδιοκτήτης του Model S πρέπει να πατήσει παρατεταμένα για πέντε δευτ. το λογότυπο της Tesla που βρίσκεται στο κέντρο της μεγάλης οθόνης αφής. Ακολουθεί ένα παράθυρο που ζητάει κωδικό έτσι ώστε να εισέλθει κανείς στο κρυφό μενού.

[Πηγή: Dragtimes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...