Bailey Blade XTR στη φετινή SEMA [w/video]

Σχετικά άρθρα

Bailey Blade XTR (4)

Στη φετινή SEMA, η Neal Bailey θα παρουσιάσει το Bailey Blade XTR, ένα έργο το οποίο το ξεκίνησε το 2007. Τελικά το αυτοκίνητο θα ολοκληρωθεί έξι χρόνια μετά από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, αφού τώρα βρέθηκε η απαραίτητη χρηματοδότηση.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με έναν V8 5,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα φορά έναν κομπρέσορα 2,8-λίτρων. Αυτός, θα δίνει τη δυνατότητα στο βάρος 1.179 κιλών αυτοκίνητο να κάνει τα 0-60 mph (0-96 χλμ/ώρα) σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει ενεργή αεροδυναμική με αναλογία βάρους 45% μπροστά και 55% πίσω. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από carbon, kevlar και άλλα σύνθετα υλικά και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε στη SEMA, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 5 του Νοέμβρη.

[Πηγή: Neal Bailey]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...